Menu

Kantoorruimte huren in uden

Kantoorruimte in hartje Uden

Huren vanaf €398 ex. BTW per maand

Compleet
ingericht kantoor

Een eigen
parkeergarage

Vergaderzaal
met beamer

Keuken met
Nespresso

Kantoorruimte in een dynamische omgeving

De Bovenkamer is een uniek kantoorverzamelgebouw met een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het pand ligt in het centrum van Uden en bied je zowel de ruimte als de faciliteiten om prettig te werken.
De Bovenkamer is uniek door haar compacte, sfeervolle karakter. De lichte kantoorruimten zijn ingericht met kwalitatieve meubelen en materialen, net als de ontvangstruimte. Een prettige plek, die uitnodigt om even een praatje te maken met kantoorgenoten of gezellig samen te lunchen. Deze algemene ruimte kan gemakkelijk worden omgebouwd voor een bedrijfsborrel of een informele presentatie.

Voorzien van alle gemakken

Ingericht op zakendoen. Het kantoorgebouw telt 10 kantoorruimtes van 10 tot 25m2, een compleet ingerichte vergaderruimte (10 personen), een pantry met Nespresso-machine, 2 toiletgroepen, een sfeervolle ontvangstruimte, 10 overdekte parkeerplaatsen en 4 bezoekersparkeerplaatsen. Het gebouw is voorzien van airconditioning (koeling en verwarming), een alarmsysteem, toegangscontrolesysteem en een snelle internetverbinding.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Bel direct 0413 246 391 of stuur ons een whatsapp 06 531 399 10 om een afspraak in te plannen.

Binnen 5 minuten kantoor-ready

Je bent op zoek naar een kantoorruimte waarbij je snel aan de gang kunt als professional van jouw diensten. Bij ons zijn onze kantoorruimtes zo ingericht dat je plug-and-play aan de slag kunt. Volledig ingerichte kantoorruimte waarbij je jouw computer in no-time hebt aangesloten. Direct gereed om aan het werkt te gaan.

Kantoorruimtes bij De Bovenkamer

Onze huurders

All telemarketing
Simeco Risicobeheersing
Goudfactor
Rouws Floriculture Consultancy
Joke Helpt
De Bovenkamer
Flexado
IkCommuniceer
KZ Vastgoed
NED Secure Service
PGTB Zorgbureau
RAST35

Uden met kerst, dit wil je meemaken

Dit is Uden, hier wil je zijn